1. Şifremi Unuttum
    ARA TOPLAM : TL TOPLAM : TL

    E-SATIŞ

    ZEYTİNDE KULLANILAN UYGUN BOR FORMU VE DOZAJININ BELİRLENMESİ İLE ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ VERİM VE KALİTESİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI

    ZEYTİNDE KULLANILAN UYGUN BOR FORMU VE DOZAJININ BELİRLENMESİ İLE ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ VERİM VE KALİTESİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
    Derleme Arşiv No : 2013-137

    Projede, önemli bir mikro besin elementi olan borun proje ekibi tarafından geliştirilen şelatlanmış formunun hem sofralık hem de yağlık zeytin ağaçlarında verim ve kaliteye olan etkisinin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Bor uygulaması ile verim artışının yanı sıra fenolik bileşiklerin ve uçucu aroma bileşenlerinin daha etkin olarak zeytin ve zeytinyağına aktarılması ile zeytinyağı kalitesinde artış olması beklenmektedir.


    KDV DAHİL : 179 TL